avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inventarierea decedatului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inventarierea decedatului

De catre cine poate fi facuta? Si ce valoarea are ea? in cit timp se poate face de la data decedarii unei persoane?
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 21:01, 30 Iunie 2010
am o colega care a facut inventarul..cu notarul care a emis certificatul de mostenitor al acceptarii sub beneficiu..
insa, cu greu..pt ca nu-i o practica... inca..si sunt unele riscuri
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii sub beneficiu de inventar anamaria01 anamaria01 Un major poate cere dezbaterea succesiunii sub beneficiu de inventar si in ce conditii? Exista un termen anume in care se poate dezbate o astfel de succesiune? ... (vezi toată discuția)
Succesiune sub beneficiu de inventar ileana70 ileana70 Poate cineva sa ma lamureasca care sunt pasii pentru a face succesiunea sub beneficiu de inventa? Am fost la notar, am facut cerere de renuntare la mostenire ... (vezi toată discuția)
Declaratia de acceptare a succesiunii Va rog ajutati-ma cu raspunsul la urmatoarea problema. 1. Am facut o declaratie de acceptare a succesiunii sub beneficiul de inventar (succesiunea nu a fost ... (vezi toată discuția)