Buna ziua,
Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea din Bucuresti , in 2003 , dar nu am primit foaia matricola . Am dat licenta la ASE Craiova, de ei este emisa diploma mea. Acum am nevoie de aceasta foaie, doar ca universitatea s-a inchis anul trecut , nu mai pot da de ei nici pe mail si nici la telefon. Amintrebat si la Ase Craiova, dar ei nu au nimic sa ma ajute.
Aveti idee la cine sa apelez, sau unde sa depun o cerere pentru a putea primi un duplicat dupa foaia matricola?
Va multumesc
Buna ziua,
eu am avut o firma de 5 ani, care va fi inchisa in perioada urmatoare. Ideea este ca trebuie sa deschid altceva, si sunt in dubiu. Bani nu am ca sa imi permit multe, asa ca va intreb pe dvs ce e mai bine, o firma sau o intreprindere? As fi interesat sa fac 1-2 baruri la tara, unde sa aduc si ceva 'pacanele', jocuri de noroc, bineinteles nu ale mele, ci inchiriez spatiu la o firma de specialitate. Daca eu fac firma pe numele altcuiva, dar sediul social o sa fie in casa mea construita pe teren de la primarie, fara carte funciara terminata, e vreo problema? Cum ma sfatuiti, firma sau intreprindere i sau f, cu sau fara tva?
Si sunt constient ca dvs mai aveti f multe raspunsuri pt mine, dar nu stiu eu acum sa intreb tot. O sa revin, cu permisiunea dvs, la aceste intrebari.
Multumesc mult:D