avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tot ce tine de infiintare firma noua
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tot ce tine de infiintare firma noua

Buna ziua,
eu am avut o firma de 5 ani, care va fi inchisa in perioada urmatoare. Ideea este ca trebuie sa deschid altceva, si sunt in dubiu. Bani nu am ca sa imi permit multe, asa ca va intreb pe dvs ce e mai bine, o firma sau o intreprindere? As fi interesat sa fac 1-2 baruri la tara, unde sa aduc si ceva 'pacanele', jocuri de noroc, bineinteles nu ale mele, ci inchiriez spatiu la o firma de specialitate. Daca eu fac firma pe numele altcuiva, dar sediul social o sa fie in casa mea construita pe teren de la primarie, fara carte funciara terminata, e vreo problema? Cum ma sfatuiti, firma sau intreprindere i sau f, cu sau fara tva?
Si sunt constient ca dvs mai aveti f multe raspunsuri pt mine, dar nu stiu eu acum sa intreb tot. O sa revin, cu permisiunea dvs, la aceste intrebari.
Multumesc mult:D

Alte discuții în legătură

Se poate asa: inchiriere / subinchiriere? dimavirgil dimavirgil As dori sa inchiriez un spatiu (sa zic pentru suma de 350euro pe luna,pe persoana fizica sa se faca contractul),dupa care sa ofer o parte din acel spatiu unei ... (vezi toată discuția)
Student doresc sa imi inregistrez firma! adhishor adhishor Buna ziua ma scuzati ca intervin si eu in sdiscutiile dumneavoastra si poate ati mai auzit intrebarile astea dar: 1. ce acte imi trebuie sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare mihrac mihrac Buna ziua.Ma numesc Racoci si as dori sa ma ajutati cu un sfat.....nu mai stiu unde sa merg sa imi rezolv problema.In anul 1990 am cumparat de la mama mea un ... (vezi toată discuția)