Buna ziua,
Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea din Bucuresti , in 2003 , dar nu am primit foaia matricola . Am dat licenta la ASE Craiova, de ei este emisa diploma mea. Acum am nevoie de aceasta foaie, doar ca universitatea s-a inchis anul trecut , nu mai pot da de ei nici pe mail si nici la telefon. Amintrebat si la Ase Craiova, dar ei nu au nimic sa ma ajute.
Aveti idee la cine sa apelez, sau unde sa depun o cerere pentru a putea primi un duplicat dupa foaia matricola?
Va multumesc
Legea 183/2021
Articolul 1
La data intrării în vigoare a prezentei legi, Universitatea Română de Științe și Arte „Gheorghe Cristea“ din București, instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ, cu sediul în Municipiul București, Bd. Energeticienilor nr. 9-11, sectorul 3, se desființează.
..... Articolul 4
Documentele administrative, documentele financiar-contabile și documentele universitare cu caracter permanent, create pe timpul funcționării universității, urmează să fie depuse la Serviciul Municipiului București al Arhivelor Naționale ale României, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.