avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Am absolvit o universitate particulara, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea ...

Buna ziua,
Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea din Bucuresti , in 2003 , dar nu am primit foaia matricola . Am dat licenta la ASE Craiova, de ei este emisa diploma mea. Acum am nevoie de aceasta foaie, doar ca universitatea s-a inchis anul trecut , nu mai pot da de ei nici pe mail si nici la telefon. Amintrebat si la Ase Craiova, dar ei nu au nimic sa ma ajute.
Aveti idee la cine sa apelez, sau unde sa depun o cerere pentru a putea primi un duplicat dupa foaia matricola?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 12 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prezent, Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea" nu este inca desfiintata .... legea se afla in dezbatere la Camera Deputatilor.

Intrebati la Ministerul Educatiei despre aceasta situatie.
Bună ziua !Ati găsit vreun contact al facultății Gheorghe Cristea ?As avea și eu nevoie ,vă rog mult !!
Legea 183/2021
Articolul 1
La data intrării în vigoare a prezentei legi, Universitatea Română de Științe și Arte „Gheorghe Cristea“ din București, instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ, cu sediul în Municipiul București, Bd. Energeticienilor nr. 9-11, sectorul 3, se desființează.

.....
Articolul 4
Documentele administrative, documentele financiar-contabile și documentele universitare cu caracter permanent, create pe timpul funcționării universității, urmează să fie depuse la Serviciul Municipiului București al Arhivelor Naționale ale României, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ajunge criminalist? Sanex Sanex As dori si eu sa stiu care sunt conditiile pentru a ajunge sa practic meseria de criminalist. Ce urmeaza dupa ce termin Facultatea de Drept si Masteratul în ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)