Buna ziua! Am 18 ani si parintii mei vor sa divorteze. Tatal meu intenteaza sa bage actele de divort pe motivul ca mama mea a parasit domiciliul desi aceasta lucreaza cu acte in regula in italia si a trimis pe tot parcursul sederii ei acolo bani pentru intretinerea noastra (eu, tatal si fratele de aproape 13 ani). Tatal meu a chinuit-o o viata intreaga pe mama deci nu ar fi o problema din partea ei sa accepte divortul. Dar principala problema este ca mama mea este amenintata de el si prin divort vrea sa o aduca in tara si eventual sa ii faca rau. Intrebarea mea care este : Ar putea decurge divortul normal in lipsa mamei mele? Nu au nimic important de impartit (casa, masina etc) in afara de fratele meu pe care mama doreste sa il ia langa ea! Ar putea mama sa il castige pe fratele meu cu un avocat bun fara sa se prezinte la proces (avand in vedere si faptul ca are o situatie financiara mai buna si posibilitatea de al creste in conditii foarte bune pe fratele meu)? Va multumesc anticipat!