avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Activitate Plesa Maria

Activitate Plesa Maria

Răspuns la discuția nesimtire
si cam ce suma ar putea sa-mi ceara?din experienta dmv. sau prientativ.ma sperie treaba asta.
Răspuns la discuția avocat din oficiu
mie nu mi sa dat avocat din oficiu.asta ca exemplu.
se pare ca a fost de buna voie.s-au intalnit doar de doua ori.el vrea sa ceara si daune.ce justitie,si se pare ca le va si primii.are sanse?
pai a depus.si de aceea intreb.sunt foarte curioasa daca i se poate intampla ceva.si da,nu exxista urme.am fost chiar in acea seara,cu politia.
am scos certificat.spune asa:a fost gasita virgo intacta si ca nu prezinta urme de violenta sau leziuni vaginale.deci,si asta il ajuta.mi-e mila de jandarmul ala.ce i se poate intampla?eu vad ca nu mai am nici o sansa sa castig.
invinuitul a invocat necunostiinta varstei,a mentionat ca stia ca are peste 15 ani,ceea ce a recunoscut sii fiica mea.deci,gata.nu mai am nici o sansa?nu frecventeaza cluburi,are numai zece la scoala.a manipulato magarul ala.
nu am nimic personal cu tine.vezi-ti de treaba ta.am doar legal cu tine.
va multumesc pentru raspunsuri.am sa tin cont de fiecare sfat.am sa mentionez ca a studiat manipulare si ca se pricepe.totusi,avocatul meu mi-a spus ca nu prea am sanse sa castig,si ca jandarmul este responzabil de abuz in serviciu,deoarece nu a avut nici un martor,numai echipajul si ca nu se poate demonstra fapta.fata fiind virgina si declarand ca nici macar nu au vorbit vreodata despre sex.e foarte greu de demonstrat.nu sunt probe.asa m-am demoralizat,am cheltuit multi bani cu abocatii.toti imi spun ca nu am sanse,ca instanta stie ce vorbeste si ca nu scrie o sentinta aiurea.nu stiu ce sa mai zic.
am facut si sesizare la politie,eu am vrut sa il aresteze,au spus ca mai mult de o amenda nu are cum sa primeasca si ca ei nu au ce sa faca mai mult.
intr-adevar sunt total dezamagita,mai ales ca in sentinta scrie ca fapta nu exista si nu poate fi dovedita.am mai facut acum un recurs,iar avocatul dansul mi-a multumit ca i-am dat sansa cleintului de a iesii total nevinovat si de a cere si daune.se poate asa ceva?si se poate ca jandarmul sa intre la abuz in serviciu?
instanta a mentinut solutia data de procuror si a scris in sentinta ca invinuitul si-a recunoscut fapta.dar el nu a facut asa ceva.a scris doar ca sa poata mentine ordonanta?de violul acela a scapat,din cate am aflat.si mama fetei este o fosta judecatoare.eu nu sunt.alte probe nu am ce sa duc,mai ales ca fiica mea ,a declarat ca nu e devarat,nu sa inntmaplat asa ceva.se poate oare sa nu se fii intamplat.iar agentii au dat inapoi si au spus ca ei nu au vazut clar,a vazut doar ca pantalonii lui erau mai jos.atat.
Discuție nesimtire
buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat admnistrativa si SUP.in recurs,instanta a decis ca probele sunt lovite de nulitate absoluta si ca au fost preparate de organe neabilitate.acuma el ma vrea da pentru denunt calmonios,pe jandarmi pentru abuz in serviciu si vrea sa ceara si saune.se poate asa ceva?el nu a recunoscut fapta.ce se poate intampla mai departe?instanta a decis ca nvinuitul a fost pedepsit ilegal,cu amenda de la jandarmi si tot ilegal si cu amenda de la procuror.este vorba despre acest dunca vasile.un manipulator.cum poate fii pedepsit?