avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate robnoana

Activitate robnoana

Răspuns la discuția Insolventa;salariu
Si cu creantele salariale dupa deschiderea insolventei? Stiu ca sant obligati sa le plateasca dar pur si simplu nu vor.Dar in schimb plati cate furnizori, catre administrator se fac si catre alti salariati.
Răspuns la discuția Insolventa;salariu
dar problema este ca in tabelul de creante administratorul judiciar specifica ca nu exista creante salariale. Dupa ce am vazut tabelul am trimis cu confirmare de primire o notificare catre administrator si catre dosarul de faliment cum ca sunt creante salariale dar nu am primit nici un raspuns de doua luni.
Răspuns la discuția Insolventa;salariu
in cazul in care sunt slarii restante dinainte de deschiderea procedurii de insolventa dar si dupa deschiderea procedurii , ce se poate face?
Răspuns la discuția Insolventa;salariu
Pe baza carui temei legal?
Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu daca este legal ca un administrator judiciar (care a fost ales de debitor la deschiderea procedurii de insolventa) sa aprobe plati catre furnizorii companiei si catre biroul lui, dar sa nu aprobe plata salariului pe motiv ca este mare??
Va multumesc.:((
Răspuns la discuția neplata salariilor
Firma este in insolventa generala dar se fac si incasari si plati.Stiu ca salariile sunt prioritare dar din moment ce sant facute plati catre furnizori, catre casa de insolventa atunci asta inseamna ca de fapt nu sunt prioritare.
Si din moment ce administratorul judiciar aproba plati catre furnizori stiind ca nu este achitat salariul ,ce se poate face?Este legal sa faca plati dar sa nu aprobe plata salariului?
Buna ziua,
Sotul meu este angajat la o firma care a intrat in proedra de insolventa dar care are datorii restante catre salariul lui de pana sa intre in insolventa si la fel dupa inrarea in insolventa.Dupa ce s-a intrat in insolventa ,administratorul judiciar nu a mai aprobat plata salariului pe motv ca este prea mare si i s-a spus sotului ca daca nu renegociaza contractul de munca i se va anula ,el a trimis o propunere catre administrator dar nu a primit nici un raspuns si de asemenea nici salariul.plati catre cceilalti angajati se fac , cu intarziere dar se fac.Ce as putea sa fac?