Conform practicii juridice cel care zice : NU tre sa vina cu sustinerea afirmatiei sale, adica cu contraargumente. Cel care formuleaza o cerere, o opinie nu are aceasta datorie ci cel care refuza plangerea, neaga afirmatia sau desfiinteaza opinia.
Acum ca estre explicat totul foarte clar nimeni nu mai are solutia si nu isi mai exprima opinia. Tipic romanesc: cand e ceva tulbure toti sunt specilisti si isi dau cu parerea, cand e ceva concret de facut, toata lumea da inapoi.
Are idee cineva de ce la salaiati se aplica cota unica de impozitare la tot salariul, iar la pensionari numai la suma ce depaseste 100 ron? Nu e discriminare din cauza varstei si a statului profesional? Nu se poate face plangere ca Comisia de Discriminare?
Eu raman la parerea mea: deoarece am fost sanctionat pe nedrept cu reducerea cu 25% din salariu imi duc competenta sau incompetenta in favoarea altor tari, adica statul de la mine nu va mai lua nici un impozit, iar daca exemplul meu ar fi urmat de toti cei apti inca de ceva munca in folosul comunitatii + celelalte masuri de austeritate ( care vor duce la reducerea natalitatii).......acest popor las si incompetent va disparea intr-un viitor indepartat. Oricum romanii "se mananca" intre ei, ne mai ajuta si guvernul si chiar si Dumnezeu prin inundatii sa ..........ne mai rarim. E bine ca pensionarilor nu le-a redus din pensie ca ei nu mai au putere de munca sa o ia de la capat, dar eu refuz sa mai "tin in spinare" 4,5 milioane de fosti contribuabili, unii cu o vechime in munca mai mica decat a mea.
Problema este ca sunt coproprietar a 1/4 alaturi de un unchi decedat la 18 ani acum mai bine de 60 de ani, cu 2 verisori plecati probabil din tara de care nu mai stiu nimic de 20 de ani si cu o matusa, cu care nu tin legatura fiind total dezinteresata. Nu pot vinde, nu pot pune centrala fara acordul lor, nu pot face nimic.
Nu stiu daca se mai poate dezbate succesiunea dupa bunicul intucat s-a luat in considerare acel proces verbal la dezbaterea succesiunii dupa bunica care a decedat ulterior.
Ultimul domiciliu al bunicului este acelsi cu ultimul domiciliul al bunicii, cu domiciliul notariatului la care s-a dezbatut anul trecut succesiunea dupa bunica.....
Ca sa fie si mai clar: eu am dezbatut succesune dupa tatal meu in 2008 si nu am specificat si cota parte din casa aceea, iar succesiunea dupa bunica am facut-o in 2009, si am fost declarata singura mostenitoare a cotei bunicii deoarece ceilalti erau straini de succesiune.
este vorba de un proces verbal nincheiat de Administratia Financiara transcris de fosta Grefa a Tribunalului. (esre un singur act in care se specifica suprafetele, cate camere si ce alte anex, valoarea de impozitare si faptul ca bunica este scutita de plata taxelor deoarece are venit mic si este vaduva cu 3 copii minori)
In acest caz de unde aflu care sunt cotele ce revin bunicii, respectiv copiilor sai?
nu poate fi vb de uzucapiune in favoarea nici unui mostenitor deoarece la adresa respectiva nu locuieste nimeni de mai bine de 20 de ani.
Nu sunt specialist, dar dupa cum se vede specialistii din Romania au spus asa: este data o ordonanta de guvern care se aplica de maine, 1 iulie, care este constitutionala intrucat art. de taiere a salariilor cu 25% nu incalca constitutia, si este si legala intrucat a trecut de parlament si a fost aprobata. Parerea mea este ca incalca contractul colectiv de munca, intrucat bugetarilor li se aplica o sanctiune, si nu este doar avertisment verbal, ci s-a trecut direct la 25% din salariu pe 6 luni. Dupa logica romaneasca a ultimilor ani: cine nu e "cuminte" urmeaza dupa aceasta sanctiune sa fie dat afara.(fara salarii compensatorii ca s-au taiat si alea)
Este o intrebare pe antena1: la ce veti renunta? Raspunsul locig, atata cat mai se poate i tara asta: la ceea ce a produs aceasta situatie: guvernul Romaniei, si deoarece la guvern se vede ca nu se reuseste, ramane ultima varianta adica: Romania.
Sotia supravietuitoare si toti ceilalti copii, mai putin tatal meu. Mentionez ca in acea hartie nu se specifica cotele ce revin fiecaruia.