la cab cand a pierdut a facut contestatie in anulare ca nu era de competenta tribunalului Giurgiu sa judece acest dosar , cei de la CAB au hotarat ca ''respinge recursul ca nefondat definitiv si irevocabil'' si acum am primit acea citatie cu revocare donatie cu alt numar de dosar iar in intampinare scrie Cerere de repunere pe rol deoarece decizia luata de CAB ESTE IMORALA SI NELEGALA. Este normal asa ceva ca dupa 3 ani de judecata acum cand am castigat peste tot sa imi vina aceasta citatie? se poate ca cel care a deschis acest dosar sa o faca fara sa tina cont de ce s-a stabilit la CAB? Este posibil sa fi castigat eu si acest ultim dosar sa fie deschis doar ptr a-si ocupa reclamantul timpul?
Va multumesc
Am un dosar cu revocare donatie pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la Cab unde au spus irevocabila si definitiva , cel care a pierdut a facut contestatie in anulare pe care tot eu am castigat-o. Acum in loc sa primesc comunicarea acasa am primit o alta citatie tot cu revocare donatie la sec 5. Este normal sa se inceapa iar un proces atata timp cat nu stiu daca si cum s-a terminat primul?
Va multumesc
este normal ca in loc de revizuire sa deschida un alt dosar , la alt tribunal tot cu acelas subiect? primul -revocare donatie( ajuns pana la CAB unde s-a dat hotarare definitiva si irevocabila) si al doilea la sect 5 tot cu revocare donatie(repunere pe rol unde pe langa mine ca parat mai sunt si toti judecatorii care au dat sentinte in primul dosar)????
Va multumesc
nu mai inteleg nimic... daca am avut un dosar pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la CAB cu 'definitiva si irevocabila,' apoi la CAB contestetie in anulare unde am castigat tot eu ....cine sau cum s-a suspendat dosarul de are dreptul sa deschida alt proces dar cu aceeasi problema? Nu trebuia sa primesc acasa hotararea ca apoi sa o ''fac'' irevocabila? Va rog frumos sa ma lamuriti ca nu mai ma descurc cu atatea dosare la toate instantele .
Va multumesc
Primul dosar a avut ca obiect ...revocare donatie iar al 2-lea tot ...revocare donatie iar inceputul celui de-al doilea dosar ...Cerere de repunere pe rol este normal?
Va multumesc mult! mai am o problema ... dupa hotararea definitiva si irevocabila si contestatia in anulare castigate de mine astazi am primit o alta citatie acasa in care cel care a pierdut a deschis un alt dosar dar cu acelasi continut dar la alta instanta de judecata este normal asa ceva? atata timp cat am castigat la giurgiu, la curtea de apel , contestatia in anulare de ce trebuie sa se inceapa dosarul din nou? Va multumesc
Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai poate face o revizuire. Ma poate ajuta cineva ? ce inseamna revizuire si cum aflu daca s-a facut aceasta?
va multumesc
Va multumesc frumos! cred ca mai face si aceasta cerere de revizuire deoarece pronuntarea afost data ieri si cel care a pierdut a aflat pronuntarea. Cum pot lua hotararea de la CAB mai repede?