avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva si irevocabila contestata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva si irevocabila contestata?

Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in care cel care a pierdut a facut o contestatie. S-a judecat tot la Cab si azi am aflat ca pronuntarea a fost'' respinge contestatia in anulare ca nefondata. Irevocabila CMT-SR. Imi puteti spune daca am castigat sau mai are alta cale de atac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters155663 , utilizator 13:35, 10 Iulie 2010
Caile de atac impotriva unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile, ca in cazul dvs, sunt contestatia in anulare si revizuirea.
Cum contestatia in anulare a fost respinsa, se mai poate formula o cerere de revizuire, daca mai este in tremen si daca sunt motive.
Practic, daca decizia pronuntata de Curtea de Apel va da dvs castig de cauza, nu aveti motive de ingrijorare cu privire la stabilitatea celor hotarate prin respectiva decizie.
Va multumesc frumos! cred ca mai face si aceasta cerere de revizuire deoarece pronuntarea afost data ieri si cel care a pierdut a aflat pronuntarea. Cum pot lua hotararea de la CAB mai repede?
Nu ma pot pronunta asupra termenului de revizuire in speta dvs deoarece nu am cunostinta de dosar.
Art. 322 si urmatoarele din codul de procedura civila stabileste un termen de o luna dar cu momente de inceput diferite.
Hotararea de la CAB o puteti lua atunci cand se va redacta.
Va multumesc inseamna ca nu pot decat sa astept hotararea de la Cab dar daca se intra acum in vacanta...
cum aflu cand se redacteaza hotararea la CAB? vine acasa raspuns sau trebuie sa merg eu la CAB?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Irevocabila sau repunere pe rol? ContSters155663 ContSters155663 Am un dosar cu revocare donatie pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la Cab unde au spus irevocabila si definitiva , cel care a pierdut a facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Recurs/revizuire hot.definitiva ? mjion mjion Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de ... (vezi toată discuția)