Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in care cel care a pierdut a facut o contestatie. S-a judecat tot la Cab si azi am aflat ca pronuntarea a fost'' respinge contestatia in anulare ca nefondata. Irevocabila CMT-SR. Imi puteti spune daca am castigat sau mai are alta cale de atac? Va multumesc.
Caile de atac impotriva unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile, ca in cazul dvs, sunt contestatia in anulare si revizuirea.
Cum contestatia in anulare a fost respinsa, se mai poate formula o cerere de revizuire, daca mai este in tremen si daca sunt motive.
Practic, daca decizia pronuntata de Curtea de Apel va da dvs castig de cauza, nu aveti motive de ingrijorare cu privire la stabilitatea celor hotarate prin respectiva decizie.
Va multumesc frumos! cred ca mai face si aceasta cerere de revizuire deoarece pronuntarea afost data ieri si cel care a pierdut a aflat pronuntarea. Cum pot lua hotararea de la CAB mai repede?
Nu ma pot pronunta asupra termenului de revizuire in speta dvs deoarece nu am cunostinta de dosar.
Art. 322 si urmatoarele din codul de procedura civila stabileste un termen de o luna dar cu momente de inceput diferite.
Hotararea de la CAB o puteti lua atunci cand se va redacta.