avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recurs/Revizuire hot.definitiva ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recurs/Revizuire hot.definitiva ?

Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de apel buc.a desfiintat hot.trib. si a refuzat acordarea sporurilor. Va rog sa-mi spuneti care este calea de atac?revizuire,contestatie?detin hotarari definitive si irvocabile in favoarea acordarii sporurilor de alte instante din tara !
va multumesc, stefan
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:44, 11 Septembrie 2009
Deasemenea as dori, cine are o sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, privind aceiasi speta ca cea de mai sus, sa mi-o trimita la joji_may59@yahoo.com
va multumesc, stefan
scuze, precizez la postarea de mai sus, ca ma intereseaza o sentinta favorabila acordarii sporurilor, data de C.Apel Buc, merci
Am castigat la CA Iasi, din pacate nu avem inca hotararea, dupa cum stiti magistratii sunt in protest.
Excelent ! imi pare bine! eu am sperat ca voi castiga, te rog sa-mi transmiti pe mail, cand vei avea sentinta de la CAiasi la joji_may59@yahoo.com
merci, noi am mai vorbit !nu stiu daca speta mea ,hot.definitiva a CA bucuresti, litigiu functionari publici/munca mai poate fi atacata intr-un fel ???si, unde!
deasemenea , cum spuneam mai sus caut disperat o sentinta favorabila in acesta speta, emisa de CA Bucuresti.
Orice hotarare definitiva si irevocabila poate fi atacata prin exercitarea cailor de atac extraordinare - contestatia in anulare sau revizuirea.
Caile extraordinare de atac pot fi exercitate numai in conditiile si in termenele expres stabilite de Codul de procedura civila.

Alte discuții în legătură

Functionar public -recuperare: supl.post 25%+supl.tr.25% mjion mjion 1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila contestata? ContSters155663 ContSters155663 Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)