Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de apel buc.a desfiintat hot.trib. si a refuzat acordarea sporurilor. Va rog sa-mi spuneti care este calea de atac?revizuire,contestatie?detin hotarari definitive si irvocabile in favoarea acordarii sporurilor de alte instante din tara !
va multumesc, stefan
Deasemenea as dori, cine are o sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, privind aceiasi speta ca cea de mai sus, sa mi-o trimita la joji_may59@yahoo.com
va multumesc, stefan
Excelent ! imi pare bine! eu am sperat ca voi castiga, te rog sa-mi transmiti pe mail, cand vei avea sentinta de la CAiasi la joji_may59@yahoo.com
merci, noi am mai vorbit !nu stiu daca speta mea ,hot.definitiva a CA bucuresti, litigiu functionari publici/munca mai poate fi atacata intr-un fel ???si, unde!
deasemenea , cum spuneam mai sus caut disperat o sentinta favorabila in acesta speta, emisa de CA Bucuresti.
Orice hotarare definitiva si irevocabila poate fi atacata prin exercitarea cailor de atac extraordinare - contestatia in anulare sau revizuirea.
Caile extraordinare de atac pot fi exercitate numai in conditiile si in termenele expres stabilite de Codul de procedura civila.