avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recurs/Revizuire hot.definitiva ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recurs/Revizuire hot.definitiva ?

Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de apel buc.a desfiintat hot.trib. si a refuzat acordarea sporurilor. Va rog sa-mi spuneti care este calea de atac?revizuire,contestatie?detin hotarari definitive si irvocabile in favoarea acordarii sporurilor de alte instante din tara !
va multumesc, stefan
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:44, 11 Septembrie 2009
Sigur ca da, imediat ce o voi avea! noi am prins vacanta si apoi protestul magistratilor, de aceea n-avem inca hotararea.
Eu nu stiu sa existe decizii ale CAB care sa fi mentinut dispozitiile Tribunalului Bucuresti in asemenea spete.
Trebuia sa faceti cerere de stramutare a pricinii pana sa se pronunte CAB.
Formulati contestatie in anulare sau revizuire, daca exista motive, si stramutati pricina. Cerere va trimit eu, numai sa aveti motive pentru a promova una dintre cele doua cai extraordinare de atac.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public -recuperare: supl.post 25%+supl.tr.25% mjion mjion 1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila contestata? ContSters155663 ContSters155663 Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)