avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... irevocabila sau repunere pe rol?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

irevocabila sau repunere pe rol?

Am un dosar cu revocare donatie pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la Cab unde au spus irevocabila si definitiva , cel care a pierdut a facut contestatie in anulare pe care tot eu am castigat-o. Acum in loc sa primesc comunicarea acasa am primit o alta citatie tot cu revocare donatie la sec 5. Este normal sa se inceapa iar un proces atata timp cat nu stiu daca si cum s-a terminat primul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters155663 , utilizator 23:38, 12 Iulie 2010
pai in cel de al 2 lea dosar ar putea fi invocata exceptia autoritatii de lucru judecat...
Este autoritate de lucur judeat, daca va judecati pentru acealsi dosar.
Exista autoritate de lucru juedcat cand este indeplinita conditia triplei
identitati - identitate de parti, de obiect si de cauza.
la cab cand a pierdut a facut contestatie in anulare ca nu era de competenta tribunalului Giurgiu sa judece acest dosar , cei de la CAB au hotarat ca ''respinge recursul ca nefondat definitiv si irevocabil'' si acum am primit acea citatie cu revocare donatie cu alt numar de dosar iar in intampinare scrie Cerere de repunere pe rol deoarece decizia luata de CAB ESTE IMORALA SI NELEGALA. Este normal asa ceva ca dupa 3 ani de judecata acum cand am castigat peste tot sa imi vina aceasta citatie? se poate ca cel care a deschis acest dosar sa o faca fara sa tina cont de ce s-a stabilit la CAB? Este posibil sa fi castigat eu si acest ultim dosar sa fie deschis doar ptr a-si ocupa reclamantul timpul?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila contestata? ContSters155663 ContSters155663 Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Rejudecare pe legea 18/91,anularea sentintelor definitive si irevocabile, e posibil asa ceva?? vida vida Buna ziua! Rog din suflet sa ma lamureasca si pe mine cineva [b]daca este posibil ca dupa ce a fost castigat in instanta [/b]de parintii nostri pe legea 18/91 ... (vezi toată discuția)