avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu05

Activitate sergiu05

Răspuns la discuția Cerere divort
Unde pot sa inainez actiunea de divort? Trebuie sa merg in judetul unde a avut loc casatoria si unde sotul meu are domiciliul in buletin? Sau pot depune cererea de divort la judecatoria de aici din oras, unde am eu domiciliul?
Multumesc!
Răspuns la discuția Cerere divort
Domiciliul nu este comun. Sotul meu a locuit tot timpul cu noi, dar in buletin nu si-a schimbat adresa.
Discuție Cerere divort
Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt judet fata de cel in care a avut loc incheierea casatoriei.
Se poate ocupa un avocat de toate demersurile?
Multumesc!
Răspuns la discuția Ajutor!!!
Multumesc pt. raspuns. Vreau sa mai spun ca nu posed alte bunuri; nici mobile, nici imobile. Cese poate intampla in acest caz?
Răspuns la discuția Ajutor!!!
Buna ziua, casa se poate vinde. Am intrebat la banca. Exista 2 posibilitati:1. Cumparatorul (daca n-are banii) poate prelua ratele de la banca unde am eu creditul adica BCR. 2. Cumparatorul (daca are banii) se achita la banca valoarea ipotecii, se ridica ipoteca si se trece casa pe numele cumparatorului. Problema nu este daca se poate vinde sau nu. Problema este ca nu intreaba NIMENI de ea. Nu sunt cumparatori. Intrebarea mea era: POT LASA CASA BANCII FARA A MAI AVEA SI ALTE NECAZURI?
Discuție Ajutor!!!
Acum 2 ani am achizitionat o casa prin credit ipotecar pe 30 de ani. Am ajuns sa nu mai pot plati. Chiar daca am platit 2 ani, vreau sa las casa bancii. Cand am luat creditul aveam o rata echivalenta in lei de 1400 ron. Acum, dupa 2 ani platesc apx. 2400 ron in functie valoarea euro din ziua respectiva.Practic mi-e imposibil sa mai platesc. Mentionez ca alte proprietati nu mai am. Pot lasa casa bancii fara sa mai am si alte necazuri?VREAU CU DISPERARE SA SCAP DE ACEASTA CORVOADA!!!