avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters155865

Activitate ContSters155865

OK. Cred ca nu m-am facut inteles .... Credeam ca eu ca si reclamant voi scapa de plata expertului in situatia in care acesta este propus de catre instanta.
Instanta nu poate solicita ea insasi numirea unui expert, fara a mai fi nevoie ca eu sa achit taxele catre acesta?
EU SUNT RECLAMANTUL - ANGAJAT !
Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul (angajatorul) poate fi obligat la plata expertizei? Si cam cat costa o asemenea expertiza? Va multumesc.
Si as mai completa eu: cu aceiasi bani de acum doi ani cand ati intrat in concediu minus inca 25% !!!!! Asta am patit eu ....
Discuție DIVIDENDE SA
Buna ziua
O cunostinta de-a mea detine certificat de actionar la o societate pe actiuni din alta localitate decat cea in care domiciliaza, motiv pt.care a si uitat ca are acest certificat de actionar (s-a mutat din localitatea unde este societatea si nu a comunicat societatii domiciliul actual). Nu a primit niciodata dividende de la aceasta societate. Societatea a fost listata la bursa; acum nu mai este. In acest moment exista pe rolul instantelor mai multe procese deschise de un fost administrator la acest SA, insa mai mult de atat nu se stie. Pe portalul instantelor de judecata nu s-au gasit mai multe informatii. Intrebarea mea este daca se pot vinde aceste actiuni, daca este corect faptul ca nu a primit atatia ani dividende si ce drepturi are actionarul cf.certificatului pe care il detine? Multumesc
Taxele se stabilesc in functie de bunul care are valoarea cea mai mare.
Răspuns la discuția DISPONIBILIZARE
...
Subscriu la ceea ce a scris utilizatorul lori-beatrice. =D>=D>

Chiar asa> nu putem face nimic? La CEDO SE POATE MERGE SAU IN ALTA PARTE, SA DAM GUVERNUL, PARLAMENTUL SI PRESEDINTIA IN JUDECATA SI SA PLATEASCA PT.GENOCIDUL ASTA !!! :rtfm:

In familia mea, atat eu cat si sotul suntem bugetari si avem de crescut si un copilas de doi ani. Prin porcariile facute de guvern familia mea primeste o lovitura mult prea grea. Amandoi stam cu frica in san ca vom fi dati afara< am un salariu de 800 ron net, dupa taiere raman cu vreo 600 , iar sotul o sa ramana cu vreo 700 ron . Stam la tara, iarna la noi in zona tine mult, facem focul din septembrie pana in mai, anul urmator, ne costa numai lemnele 2500 ron/an !!! Noua nu ne da nici dracu subventii pentru caldura fiindca asa cum sunt salariile noastre, mici, tot nu ne incadram la ajutor de caldura .

Facem naveta zilnic cate 25 km pt. a ajunge la serviciu in orasul unde lucram pe cheltuiala noastra, fiindca nu ne deconteaza institutiile banii cheltuiti si vorbesc de aproximativ 350 ron /luna pt. amandoi !!!! pana la 1 iulie ca de acum o sa fie jale, o sa ne coste vreo 450 ron /luna #-oX-(#-oX-(#-oX-(

Ce facem, ca nu ne ajung salariile nici sa ajungem la serviciu, nici de mancare, nici de nimic ..... NU MAI PLATESTE NICI DRACU IMPOZITELE !
Stie cineva daca se dau salarii compensatorii PENTRU PERSONALUL CONTRACTUAL (nu functionari publici !!!!) ce urmeaza a fi disponibilizat dintr-o institutie bugetara? Insitutia nu are incheiat CCM la nivel de unitate !X-(

Si daca da, stiti si cuantumul sumei si care este prevederea legala?

Si mai am o intrebare> stiti care este termenul in care directorii de institutii trebuie sa faca listele cu personalul ce urmeaza a fi disponibilizat?

multumesc din suflet, va rog ajutati-ma ......:help: