avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DISPONIBILIZARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DISPONIBILIZARE

Stie cineva daca se dau salarii compensatorii PENTRU PERSONALUL CONTRACTUAL (nu functionari publici !!!!) ce urmeaza a fi disponibilizat dintr-o institutie bugetara? Insitutia nu are incheiat CCM la nivel de unitate !X-(

Si daca da, stiti si cuantumul sumei si care este prevederea legala?

Si mai am o intrebare> stiti care este termenul in care directorii de institutii trebuie sa faca listele cu personalul ce urmeaza a fi disponibilizat?

multumesc din suflet, va rog ajutati-ma ......:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters155865 , utilizator 11:02, 2 Iulie 2010
daca ati fii mai explicit cu ce anume va ocupati poate veti fii ajutat mai exact , dar pentru personalul bugetar in legea salarizarii unice sunt prevazute unele masuri compensatori . legea 330 / 2009
...
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
ContSters155865, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Sporuri stabilite prin ccm liviu1978 liviu1978 buna ziua , am si eu o intrebare: o [b]insitutie publica finantata integral din venituri proprii [/b]poate acorda pein CCM sporuri si premii pentru care nu ... (vezi toată discuția)