angajatorul nu a platit cotizatile si eu nu pot lua dovada cotizatiilor de la casa de pensii ce pot face in acest sens pt a nu pierde indemnizatia ptr crestere a copilului iar primaria nu accepta dosarul fara aceasta dovada desi angajatorul mi-a complectat adeverinta de venit si fisa fiscala, mentionez ca am lucrat la aceasta firma mai mult de 2 ani.Si ce masuri pot lua impotriva angajatorului
Buna ziua! Bunica mea traieste si vrea sa-mi treaca casa pe numele meu, mama care este singura mostenitoare renunta la drepturile ei in favoarea mea.Momentan nu imi pot permite sa fac un contract de vanzare cumparare cu clauza ptr ca costa mult dati-mi va rog o varianta prin care pot trece casa pe numele meu ptr ca dupa moartea bunici sa nu mai mergem prin tribunale pentru a scoate titlul de proprietate
In principiu eu sunt unul din lideri de sindicat al firmei dar firma nu mai are 20de salariati si nu stiu daca mai valabil, asta sper sa fie un mic avantaj ptr mine.Multumesc ptr sfaturi
Scuze am uitat un lucru important cum trebuie sa ''arate'' aducerea la cunostiinta de starea de graviditate am inteles ca trebuie sa contina adeverinta medicala de la doctorul ginecolog sau medicul de familie.Imi puteti da un exemplu va rog!
=D> ce bine multumesc mult ptr raspuns.Mai am o intrebare : cand anunt firma de sarcina ca sa nu ma poata concedia am inteles ca trebuie sa astept 3 luni altfel ma poate concedia pe diferite motive..e posibil?
Am 2 ore pe cartea de munca si lucrez in firma de 1 an numai primele 5 luni am avut contractul de 8 ore apoi am trecut pe 2 ore.Intrebarea mea este mai beneficiez de concediu de crestere a copilului ;) sau imi puteti spune cum se procedeaza sa-mi platesc singura diferenta la itm:(( specific ca sunt insarcinata in 2 luni si as avea timp ptr a face 12 luni cu 8 ore. astept raspunsul dv.