avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate maris_em

Activitate maris_em

Va rog sa-mi comunicati daca mai am acces la un bazin de inot particular dupa ce am avut o disputa verbala cu proprietarul bazinului pe motivul curateniei apei din bazin. Mentionez ca bazinul este proprietate particulara si este deschis accesului public. Solicit aceasta deoarece proprietarul bazinului mi-a "sugerat " sa nu mai vin la acel bazin deoarece el este proprietar si face ce vrea acolo.
Am fost incadrat in functia de controlor trafic aerian din 1979 pana in 1987 cand am schimbat functia. Am trecut pe functie de pilot. Din 1988 pana la pensionare am fost incadrat in gr.I si speciala de munca. Pe perioada 1979 - 1987 nu mi se recumoaste grupa a II de munca pentru ca nu am fost incadrat in functie(CTA) la data emiterii Ordinului 50/1990 cu toate ca am fost incadrat pe toata perioada 1978 - 2008 la aceeasi unitate de aviatie. Este corect sa nu se recunoasca aceea perioada de munca in gr.II a? Functia detinuta de controlor trafic aerian figureaza in Ordinul 50/1990 Anexa II pozitia 127. Mentionez ca pe toata perioada 1979 -2008 am detinut si licenta de controlor trafic aerian si an efectuat si aceasta functie ca si cumul de functii la aceeasi unitate de aviatie.Va multumesc