Buna ziua,
Dorim sa introducem in societate un nou asociat, si as dorii sa stiu care sunt pasii . Cum se face aportul de capital? Se poate face prin chitanta la casieria societatii? Va multumesc
Buna ziua,
Caut de ceva timp aceasta firma, si nu reusesc sa o gasesc. Toate adresele de pe net nu mai sunt de actualitate. Daca cunoaste cineva unde si-au mutat sediul, mi-ar fi de mare mare ajutor. Multumesc
Buna ziua, am urmatoarea intrebare ... Mi-am schimbat adresa de domiciuliu si implicit buletinul, dar nu am apucat sa schimb si actele masinii, in talon si cartea de identitate a masinii apare fosta adresa unde am locuit. Eu acum locuiesc in sectorul 3, inainte locuind in sect 1. Imi puteti spune la ce administratie fiscala trebuie sa platesc impozitul la masina?
Am uitat sa specific ca doresc sa vand masina acum.
Buna ziua,
De curand am facut cerere de marire a pensiei alimentare, cerere aprobata de judecator. Tatal meu nu a facut recurs la aceasta decizie.
Avand in vedere ca in trecut au fost dati in care pensia a intarziat chiar si cu lunile, as vrea sa stiu daca ii pot face poprire pe salariu si care ar fi pasii de urmat in vederea acestei actiuni.