avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara - Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara - Poprire pe salariu

Buna ziua,
De curand am facut cerere de marire a pensiei alimentare, cerere aprobata de judecator. Tatal meu nu a facut recurs la aceasta decizie.
Avand in vedere ca in trecut au fost dati in care pensia a intarziat chiar si cu lunile, as vrea sa stiu daca ii pot face poprire pe salariu si care ar fi pasii de urmat in vederea acestei actiuni.

O zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 15:07, 1 Iulie 2010
da,mergeti cu hot la executor
Dacă nu plăteşte de bună voie, investiţi hotărârea cu formulă executorie şi mergeţi cu ea la un executor care va face şi poprirea pe salariu.
trimiteti hotararea la locul de munca , sau daca a trecut mmai mult de doua luni de cand nu a platit pensia faceti plangere la parchetul judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara din urma mikare mikare In urma cu cateva luni am intentat proces pentru marirea pensie alimentare a minoarului rezultat dintr-o casatorie anterioara. pensia a fost marita de la suma ... (vezi toată discuția)
Cum obtin pensia stabilita in hotarare? cporumbel cporumbel Sunt majora, studenta si am o sentinta def, irevocab, investita-din martie a.c. prin care tatal meu e obligat sa-mi plateasca pensia din urma(aug 2010) si ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare floridemar floridemar Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: am divortat de curand si am un copil pentru care fostul sot va trebui sa plateasca 1/4 din salariu ca pensie ... (vezi toată discuția)