avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare masina

Buna ziua, am urmatoarea intrebare ... Mi-am schimbat adresa de domiciuliu si implicit buletinul, dar nu am apucat sa schimb si actele masinii, in talon si cartea de identitate a masinii apare fosta adresa unde am locuit. Eu acum locuiesc in sectorul 3, inainte locuind in sect 1. Imi puteti spune la ce administratie fiscala trebuie sa platesc impozitul la masina?

Am uitat sa specific ca doresc sa vand masina acum.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
tiny23, utilizator
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:51, 11 Decembrie 2012
Daca masina a fost declarata in sectorul I ,adresati-va autoritatilor locale din acel sector mai ales ca pentru vanzare va trebui sa obtineti certificat fiscal si sa intocmiti fisa de radiere in sectorul unde este declarata masina ,iar in urma vanzarii sa radiati masina din evidenta sectorului I.Daca doriti sa pastrati masina in continuare adresati-va tot sectorului aduceti-le la cunostiinta autoritatilor ca v-ati schimbat domiciliul, iar acestea vor transmite dosarul dvs.fiscal autoritatilor locale arondate domiciliului dvs.actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)
Se transfera taxele si amenzile catre sectorul 1? ocean_eyes1983 ocean_eyes1983 Buna ziua! Sper ca am scris unde trebuie. Am si eu o nedumerire. Maine merg la notar cu sotul meu pentru a divorta! Nu mai locuim impreuna de la 1 august 2012. ... (vezi toată discuția)