avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate mierloiuionela

Activitate mierloiuionela

Întreruperi pe cartea de munca!? Buna ziua!Recent am schimbat locul de muncă am luat REVISAL îl de la societatea care am lucrat iar la noua societate sa descoperit că am mai multe întreruperi pe cartea de munca,eu lucrând de 14 ani fără întrerupere.Ce pot sa fac cu procedez pt recuperarea vechimea? mulțumesc
La predarea schimbului m-am certați cu colegi ,ne am jignit reciproc ,patronul a aflat și vrea să mă de-a afara motivin că nu pot sa mă înțeleg eu cu colegi.mentionez că lucrez la un cazinou

Cornel Vasile a scris:

Depinde ...simpla afirmatie ca "nu ma inteleg cu ceillati colegi" nu se spune prea mult. Detaliati mai mult problema dvs.

Se poate desface contractul de munca ? Motiv că nu mă înțeleg cu ceilalți colegi?
Incompatibilitate!? Pot candida că Lider organizație sindicala daca sunt doar membru de partid? Sau pot candida apoi daca sunt ales sa demisionez din funcția de membru de partid ?
Daca renunțăm la administratorul blocului cine și cum plătim iluminatul scări?
Carcinom Bazocelular.Se încadrează în grad de handicap?mulțumesc
Daca am fierea scoasă mă pot încadra în grad de handicap?
Cum pot avea acces la arhiva unei societăți care nu mai exista? Sc spicul s.a Pitești ( fosta fabrică de pâine din târgul din vale)
Refacere scara beton acces în scara de bloc. Ce documente sunt necesare pt refacerea unei scări cu 6 trepte de acces în scara blocului? Trebuie cea veche demolată și să se toarne (construiască)alta .Mă interesează ce avize ,proiecte ,aprobări sunt necesare (daca sunt ). mulțumesc
Am un sef care mă înjură și îmi reproșează că nu îmi fac treabă ,dar eu am documente doveditoare că mi-am făcut treabă și am un martor care a asistat când mă înjură .Ce pot sa fac legal?