avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întreruperi pe cartea de munca!? Buna ziua!Recent am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întreruperi pe cartea de munca!? Buna ziua!Recent am schimbat ...

Întreruperi pe cartea de munca!? Buna ziua!Recent am schimbat locul de muncă am luat REVISAL îl de la societatea care am lucrat iar la noua societate sa descoperit că am mai multe întreruperi pe cartea de munca,eu lucrând de 14 ani fără întrerupere.Ce pot sa fac cu procedez pt recuperarea vechimea? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 21 Februarie 2025
Ce inseamna intreruperi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)
Munca la negru byadina byadina Buna ziua! Am o problema si nu stiu cui sa ma adresez; e prima data cand intru pe acest forum, sper sa gasesc raspunsurile de care am nevoie. La sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare la pensii caterina.balinca@gmail.com caterina.balinca@gmail.com Am cerut la Casa de Pensii o situatie cu stagiul meu de cotizare. M-am trezit ca desi lucrand la Posta Romana din oct 2004, nu figurez cu 2004 si 2005 ( an in ... (vezi toată discuția)