avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema carte de munca

Buna ziua,

Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca am semnat contract de munca, dar cred ca am semnat, mai apoi dupa 7 luni mi-am schimbat locul de munca la carrefour, acum m-am ivit de situatia in care imi este necesara cartea de munca si nu stiu de unde sa o iau, am fost la cei de la ITM si mi-au spus ca nu o au, ei au doar evindenta de la REVISAL, la carrefour acelasi raspuns ca nu o au dar in schimb mi-au dat o adeverinta de vechime, iar firma de paza unde am lucrat prima data au dat faliment, ce pot face in aceasta situatie pentru recuperarea cartii de munca sau macar sa aflu daca am avut asa ceva vreodata?

Va multumesc anticipat,
Andrei
Cel mai recent răspuns: AndreiMIT , utilizator 18:34, 2 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa intelegem ca dvs nu stiti daca ati avut sau nu carnet de munca ?

In situatia in care nu ati avut carnet de munca, dovada vechimii in munca se face cu adeverintele de vechime luate de la fostii angajatori .
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Da, nu stiu daca am avut sau nu carnet de munca, nu stiu daca primul angajator mi-a facut acest carnet de munca, se poate afla acest lucru?
Numai de la el puteti afla, daca la ITM nu figurati cu carnet de munca.
Si daca firma a dat faliment exista posibilitatea sa fie la ITM pe raza localitatii unde avea firma sediu?
In mesajul initial"ati postat : "... am fost la cei de la ITM si mi-au spus ca nu o au, ..." ... sa intelegem ca ati fost la alt ITM?

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Aș putea găsii pe cineva din bucurești să se ocupe contra ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Aș putea găsii pe cineva din București să se ocupe contra cost și prin împuternicire să i-mi elibereze și mie adeverințe de vechime în munca de la ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)