avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate Alesya_D77

Activitate Alesya_D77

Răspuns la discuția Pensia alimentara
Da...exista o hotarare judecatoreasca ei s-au despartit in anul 1988 atunci fiecare a primit cate un copil in grija dar nu sa mai tinut nici un fel de legaturi adica nu am fost ajutata cu nimik si nici cautata.Certificatul meu de nastere e la el de atunci.
Multumesc
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Cel dupa care mi-am facut buletinul este o copie legalizata nu e original.
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Am doar o copie la certificat.Spuneti-mi va rog care sunt primi pasii ce trebuie facuti pentru pensia alimentara??
Multumesc
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Pai mama spune k nu a fost nici un proces si k tata l-a luat pe fratele meu si certificatul meu si a plecat,iar tata spune k asa a hotarat legea !
Referitor la certificat cu iz penal care sunt procedurile??
Multumesc
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Pai fratele meu are 23 de ani si nu mai continua studiile ,eu am 21 de ani si sunt la facultate.Am vreao sansa sa imi plateasca pensia alimantara avand in vedere k el sa folosit de certificatul meu?multumesc
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Nu a fost nici o compensatie a sumelor in schimb el sa folosit de certificatul meu original luandu-si casa si multe altele.Se poate k acum sa ii cer pensia alimentara avand in vedere k nu ma ajutat in nici un fel?
Buna seara am si eu o intrebare?
Parintii mei au fost casatoriti acum 20 de ani,ce au rezultat 2 copii.S-au despartit eu am ramas la mama si fratele meu la tata.Tata a luat si certificatul meu de nastere atunci.Intrebarea mea este??Kre a fost motivul pentru care a luat certificatul meu de nastere atata timp cat eu am ramas la mama si daca trebuia sa imi plateasca pensia alimentara tata???
Multumesc
Multumeesc.....pe mine la momentul de fata nu ma mai intereseaza nimik ,nu mai vreau nimik de la tatal copilului ....pentru ca el mia spus ca oricind doresc este de acord sa treaca copilul pe numele meu .....si eu acum asta imi doresk..
Spunetimi va rog care sunt demersurile ce treb sa le fac pentru a-mi trece copilul pe numele meu,am avut o relatie de 4 ani sa nascut acest copilas cu 6 luni in urma,tatal la recunoscut si doar atit,nu si-a sumat nici un fel de responsabilitate fata de el,in cele din urma ne-am daspartit,cind copilasul avea 3 luni,ce trebuie sa fac.??Multumesc