Buna ziua!Am si eu o intrebare in legatura cu noul Cod Penal care a intrat in vigoare de la 1 februarie!Am avut 2 ani cu suspendare pentru furt calificat pedeapsa am terminat-o pe 1 februarie 2013,mai e nevoie de reabilitare daca a fost dat acest cod???Multumesc frumos!!!
Buna ziua!am si eu o intrebare am scos cazier si scrie asa :1.condamnat la 2 ani inchisoare cu aplicarea art.81-82 Cod penal pe timp de 4 ani,art.71-64 alin.1,teza II,lit.b,c Cod penal,art.71 alin.5 Cod penal pentru art.208 alin.1 Cod penal,art.209 ali.1 lit.g Cod penal.Puteti sa-mi spuneti daca mai pot angaja la firma care am fost ca agent de paza sau la alta firma cu aceeasi functie?Va multumesc frumos!
Buna ziua!Am fost in concediu de cresterea copilului timp de 2 ani pe parcursul concediului am avut o fapta la care mi s-a dat 2 ani cu suspendare pe11 ianuarie trebuie sa incep munca dar lucrez agent paza si am cazierul patat,ce solutii sunt pentru mine,pot lua macar somaj ?:(
problema e ca fapta a fost comisa in septembrie am cumparat alt telefon dar posesorul telefonului nu a venit sa-si ia telefonul iar cei de la politie mi-au inaintat dosarul la parchet:O.ce pot sa mai fac?