avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Buna ziua!Am si eu o intrebare in legatura cu noul Cod Penal care a intrat in vigoare de la 1 februarie!Am avut 2 ani cu suspendare pentru furt calificat pedeapsa am terminat-o pe 1 februarie 2013,mai e nevoie de reabilitare daca a fost dat acest cod???Multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Modificare pedeapsa mai favorabila George1905 George1905 Bună, aș dorii câteva păreri/sfaturi dacă mă puteți ajuta în legătură cu condamnarea mea și noul Cod Penal intrat in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare ,noul cod penal elizachichi elizachichi As dori daca se poate un sfat. Sotul meu a fost condamnat la un an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat in anul 1990 , a executat pedeapsa si a fost ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)