avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

problema e ca fapta a fost comisa in septembrie am cumparat alt telefon dar posesorul telefonului nu a venit sa-si ia telefonul iar cei de la politie mi-au inaintat dosarul la parchet:O.ce pot sa mai fac?
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
FLORIN123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 10:32, 2 Iulie 2010
Da, puteti raspunde pentru savarsirea infractiunii de insusire a bunului gasit.Acest obiect ar fi trebui sa il predati in termen de 10 zile.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusirea bunului gasit Daniel_Petre Daniel_Petre Buna seara, am si eu o mare problema, am gasit un telefon pe trotuar am scos cartela si am aruncat-o. Intre timp proprietarul a intrebat mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Citatie in dosar penal - in calitate de martor! logoash logoash Buna seara, Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra intr-o situatie delicata pe care as vrea sa o prezint si daca se poate sa ma ajutati cu niste ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu insusirea bunului propriu de catre politia municipala timisoara Sylverro Sylverro este pentru prima oara cand postez pe o pagina de aceasta...pentru ca mi sa intamplat ceva \"extraordinar\" in data de 30.07. am fost trimis de catre parinti ... (vezi toată discuția)