In ceea ce priveste securitatea si medicina muncii am inteles, dar nu am gasit nicaieri specificat despre dosarul medical, daca trebuie intocmit si cum sevizeaza, cine l tine.
Nu avem medic de unitate, avem sub 9 angajati, iar administratorul are curs privind securitatea si sanatatea in munca, dar dosarele medicale se adreseaza catre cabinetele de edicina muncii, si nu am gasit nimic specificat ca este obligatoriu incheierea unui contract cu un astfel de cabinet sau daca e obligatoriu....sau nu am cautat bien
As dori sa ma lamureasca cineva, la angajare trebuie facut un dosar medical, fisa de aptitudine si fisa de identificare a factorilor de risc.
E necesar ca societatea sa incheie un contract cu un cabinet de medicina muncii?!
La un control te amendeaza pentru lipsa acestor carnete vizate?conform carei legi acum in vigoare?
este o ordonanta de plata, nu somatie,...intradevar nu s-a prezentat nimeni in instanta, deoarece s-a uitat... am primit in 18 aug comunicarea...deci pot face doar recurs...mu pot aduce dovezi noi asta stiu...dar le pot solicitat lor, nu?
Am primit sentinta de la un proces civil la care nu ne-am prezentat
Obiectul fiind o x societate cerea prin instanta emiterea unei ordonante de plata cu referire la o x factura.
Aceasta factura nu a fost emisa niciodata catre noi, desi scrie peea posta si fax, si mai mult de atat este si semnata co semnatura ce nu ne apartine.
In cererea de emitere ei invoca faptul ca servicile au fost efectuate si facturate, anexand factura in copie si fisa contului analitic, noi nu am avut obiectiuni , insa ulterior am refuzat plata serviciilor.
Cum pot face dovada ca aceasta factura nu a ajuns niciodata la noi, si mai mult ca nu am luat combustibil de la dansii, si factura e sub semnatura falsa.
Cine ma ajuta sa formulez o cerere de recurs in instanta...va rog foarte mult, maine e termenul limita
Am avut un proces cu privire la o factura fiscala.
O societate x a emis catre societatea mea o factura pentru combustibil, are a fsot semnata cu semnatura falsa de catre ei, iar apoi au mai atasat o confirmare de la posta, cum ca ar fi trimis-o la noi.Confirmarea nu e ionsotita de stampila postei, la fel semnata cu o x semnatura de primire.
Noi nu am primit o asemnea factura, cu atat mai putin n ultimii doi ani nu am luat combustibil de la ei.
A fost proces, nu ne-am infatisat, s-a dat sentinta, intrebarea mea este cum fac recurs, si cum pot dovedii ca noi nu avem cumparat combustibil de la ei?:foottap: