Definitii:
a) Activitatea de picnic - orice activitate de recreere desfăşurată pe domeniul public sau privat al statului şi/sau unităţilor administrativ teritoriale, de una sau mai multe persoane, care implica consumul de bauturi şi/sau alimente,şi aprinderea sau nu a focului;
b) Zone special amenajate - zonele din domeniul public sau privat al statului şi/sau unităţilor administrativ teritoriale dotate cu utilităţi şi facilităţi pentru desfăşurarea activităţilor de picnic, în care aprinderea focului este permisă;
c) Zone indicate - zonele din parcurile şi pădurile aflate în intravilanul oraşelor, indicate în planul de zonare al parcului, în care activităţile de picnic sunt permise cu excepţia aprinderii focului.
Art. 4 – Reglementări
(1) Desfăşurarea activităţilor de picinic este interzisă pe domeniul public sau privat al statului şi/sau unităţilor administrativ teritoriale,cu excepţia zonelor menţionate la art. 3, lit b), c);
Eu am inteles asa: cobor in fata blocului dupa o zi de munca, ma asez pe banca, mananc un biscuite sau un mar si conform acestei legi sunt pasibil de AMENDA.
..gresesc? #-o
..luand in considerare ca au fost in stare sa aduca o asemenea lege in fata alegatorilor.. am curajul sa intreb:
Ce se intampla daca fac foc pe propriul meu teren extravilan, beau, mananc si cant impreuna cu prietenii? ..sunt pasibil de amenda?