avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate marianvirjinia

Activitate marianvirjinia

Discuție mostenire
Ginerele meu a fost casatorit pana acum de doua ori. Dupa primul divort, acesta s-a recasatorit si de putin timp sotia sa a murit. Din ambele casatorii au rezultat doi copii: unul in prima casatorie (cu divort), iar al doilea in a doua casatorie. Dupa decesul ultimei sotii, apartamentul detinut de aceasta a fost impartit 3/4 in favoarea copilului si 1/4 in favoarea lui. La moartea ginerelui meu, as dori sa stiu daca cota de 1/4 care a dobandit-o din ultima casatorie prin mostenire va fi mostenita si de copilul care a rezultat din prima casatorie sau o va mosteni doar copilul din a doua casatorie, pentru ca apartamentul a fost dobandit de catre mama copilului din a doua casatorie, tot prin mostenire de la mine.
Multumesc.
Am o nelamurire legata de plata alocatiei baiatului meu retroactiv. Sotia mea a murit anul trecut in luna ianuarie, iar de atunci pe 1 an si sase luni alocatia nu a mai fost scoasa de mine datorita faptului ca am fost foarte ocupat si nu am stiut cui trebuie sa ma adresez.
Intrebarea mea este: Ce am de facut ca sa obtin de acum inainte alocatia si cat timp mi se poate plati retroactiv alocatia? Baiatul are 14 ani si are buletin.
Multumesc.