avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie retroactiv

Am o nelamurire legata de plata alocatiei baiatului meu retroactiv. Sotia mea a murit anul trecut in luna ianuarie, iar de atunci pe 1 an si sase luni alocatia nu a mai fost scoasa de mine datorita faptului ca am fost foarte ocupat si nu am stiut cui trebuie sa ma adresez.
Intrebarea mea este: Ce am de facut ca sa obtin de acum inainte alocatia si cat timp mi se poate plati retroactiv alocatia? Baiatul are 14 ani si are buletin.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:25, 3 Iulie 2010
Vi se poate plati retroactiv pe ultimii 3 ani, deci va incadrati in termen.
Mergeti la Casa de pensii si faceti o cerere in care specificati un cont bancar in care se pot consemna banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii tuilleries tuilleries Buna dimineata! Am o nelamurire pe care v-as ruga frumos sa o clarficati dv.Am un baiat de 18 ani, elev clasa a 12-a.Pe perioada verii ni i s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil razvancococi razvancococi Buna ziua, am si eu o intrebare legata de plata alocatiei copiilor. Acum doi ani sotia a facut un dosar de handicap pentru copilul cel mic fiind suferind de o ... (vezi toată discuția)
Alocație copil Ndk59 Ndk59 Buna ziua!    Doresc sa ma ajutati cu o mica problema. Fiul meu împlinește anul acesta 14 ani, însă nu a primit niciodată alocația deoarece nu i ... (vezi toată discuția)