buna ziua.am, primit amenda administrativa de la procuror.partea vatamata a facur plangere.la judecata,judecatorul ma intreaba:``aveti alte credreri?``eu ii raspund,nu stiu ce drepturi am...acesta imi raspunde ``vrei sa se respinga cererea``?am zis da.
dupa un timp,intalnindu-ma cu un vechi prieten care acum este avocat,acesta imi spune dupa ce a vazut dosarul,ca nu sunt probe si ca am primit amenda degeaba.
in plus ,imi spune instanta trebuia sa imi puna la dispozitie un avocat din oficiu.
mi sa incalcat dreptul la aparare?
pot sa cer recurs,in care sa cer desfiintarea ordonantei si sentintei?si rejudecarea cauzei?
ce ma sfatuiti sa fac?este vorba de infractiunea de la articolul 198.
toti care se pricep mi-au spus ca trebuia sa imi angajez un avocat si as fii scapat curat,fata arata de cel putin 17 ani.
nu s-a consumat,abia am inceput.el cand a vazut politia sia tras pantalonii,politistii nu au apucat sa vada nimic concret.sunt virgina,expertiza a iesit virgo intacta,fara leziuni vaginale.nu sa luat nici o proba.eu oricum am luat apa de gura,si am scuipat,de mai multe ori.ce po patii?
buna ziua.am fost surprinsa in timp ce ii faceam sex oral la un client.era intuneric,jandarmii au vazut doar umbre.in procesul contraventional acesta a recunoscut ca nu a vzut nimic concret.am castigat procesul,mi sa anulat amenda.acuma am proces penal,si eu si clientul,eu fiind minora sub 15 ani,au zis ca el intra la act sexual cu un minor si eu la prostitutie.ce sanse am sa scap?nici unul nu am recunonuscut nimic.nu exista martori nici probe biologice.