buna ziua.am fost surprinsa in timp ce ii faceam sex oral la un client.era intuneric,jandarmii au vazut doar umbre.in procesul contraventional acesta a recunoscut ca nu a vzut nimic concret.am castigat procesul,mi sa anulat amenda.acuma am proces penal,si eu si clientul,eu fiind minora sub 15 ani,au zis ca el intra la act sexual cu un minor si eu la prostitutie.ce sanse am sa scap?nici unul nu am recunonuscut nimic.nu exista martori nici probe biologice.
nu s-a consumat,abia am inceput.el cand a vazut politia sia tras pantalonii,politistii nu au apucat sa vada nimic concret.sunt virgina,expertiza a iesit virgo intacta,fara leziuni vaginale.nu sa luat nici o proba.eu oricum am luat apa de gura,si am scuipat,de mai multe ori.ce po patii?
dumneavoastra nu puteti patii mare lucru,miorii sub 15 ani nu raspund penal,dar scoala de corectie este o alternativa,deci,daca scapati,lasati-va de murdarie.
daca nu s-au luat probe,eperiza ginecologica irelevanta,declaratiile coroborate,poate sa scape si cleintul.
de altfel nici nu cred ca jandarmul avea dreptul sa prepare actele,care probabil,intr-adevar,vor fii lovite d enulitate absolute,deoarece nu au fost intocmite de organe abilitate.ei trebuia sa va retina la fata locului,sa cheme politia,iar politia sa ia probe(un criminalist)si intocmeasca actele.
cred ca e un abuz in serviciu din partea jandarmului.
sa vedem ce spun si dinstinsii avocati de pe aces forum.eu va doresc succes,si va recomanda sa duceti o viata morala.
Virgina sau nu.. tot prostitutie se cheama. Apoi, tocmai tu spui ca faceai sex oral unui CLIENT... X-(
NUmai faptul ca ai fost surprinsa cu el, in intuneric... intr./o parcare probabil este o proba indirecta. Trebuie sa justificati amandoi, imprejurarea in care ati ajuns acolo, tu cu el...si pantalonii lui in vine, iar tu o minora..
ati declarata la fel in declaratii?sa facut expertiza ginecologica?s-au luta probe de la fata locului,de pa haine?sa consumat fapta?
Doar nu a fost vreun viol :) ce intrebari precipitate ati pus :))
Alte discuții în legătură
Buna seara
adi89
am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)
Latura subiectiva.
elena48
s-ar putea ca infractiunii,potrivit art 198 cp. sa ii lipseasca latura subiectiva?intreb deoarece instanta a decis ca ii lipseste latura subiectva. ``numitul ... (vezi toată discuția)