avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe nule?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe nule?

buna ziua.am fost surprinsa in timp ce ii faceam sex oral la un client.era intuneric,jandarmii au vazut doar umbre.in procesul contraventional acesta a recunoscut ca nu a vzut nimic concret.am castigat procesul,mi sa anulat amenda.acuma am proces penal,si eu si clientul,eu fiind minora sub 15 ani,au zis ca el intra la act sexual cu un minor si eu la prostitutie.ce sanse am sa scap?nici unul nu am recunonuscut nimic.nu exista martori nici probe biologice.
Cel mai recent răspuns: alexandresu , utilizator 18:09, 8 Iulie 2010
Raspunsul dat de dl."mavericu" este competent.
Normal deci ca in astfel de situatii i se pot reprosa multe lucrartorului de la Jandarmerie,dar mai ales lipsa de profesionalism si problema cred ca se raporteaza doua intrebari,chiar daca ele raman retorice:
1.Cine sa o faca ?
2.Cei implicati au vreun interes ?

In aceasta situatie,daca vor jandarmii ,se vor aplica amenzi contraventionale
da,eu totus zic ca trebuia chemate organe spercializate.putea fii o minora prostita(caz Dunca Vasile) ssi manipulata,care poate saraca,nici nu stie daca tipul a consumat fapta sau nu.si procesele verbale intocmite de jandarmi,care au mai putine cunostiinte de psecialitate,pot fi nule.
alexandresu a scris:

da,eu totus zic ca trebuia chemate organe spercializate.putea fii o minora prostita(caz Dunca Vasile) ssi manipulata,care poate saraca,nici nu stie daca tipul a consumat fapta sau nu.si procesele verbale intocmite de jandarmi,care au mai putine cunostiinte de psecialitate,pot fi nule.

Din nefericire,discutia este tardiva.
aveti dreptate.am scris doar ca sa vada si altii care poate o sa intampine astfel de probleme,sa stie sa cheme imediat politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara adi89 adi89 am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)
Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Sentinta ciudata maria482 maria482 R O M Â N I A JUDECATORIA PITESTI SECTIA PENALA Sentinta Penala Nr. 2150 Sedinta publica de la 10 iunie 2010 Completul compus din: PRESEDINTE ... (vezi toată discuția)