Daca din declaratiile voastre nu rezulta nimic si alte probe nu sunt cred ca nu se poate intampla nimic. Daca si agentul constatator a declarat ca nu a vazut nimic nu vad cum ar putea exista vreo condamnare. Daca mai gasiti si vreo poveste plauzibila pentru faptul ca va aflati acolo impreuna cu domnul respectiv va fi si mai simplu. Asta pe latura legala, cea morala e alt aspect...
Intrebarea mea ar fi: cate amenzi ai mai primit pentru art. 2 alin 6) din Legea 61/1991 R : atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte?
procesul verbal incheiat de lucratorii Jandarmeriei la care se ataseaza aceste amenzi mai sus mentionate pot constitui probe suficiente pentru intocmirea unui dosar penal.
Referitor la cele relatate ,ma surpinde candoarea dvs,la varsta pe care o aveti.
Toata aceasta constructie a unui eventual dosar penal,tine de probatoriile care vor fi administrate si cel putin din cele relatate,cred ca totul se va rezolva prin aplicarea unor amenzi contraventionale.
Cred ca daca aveti asemenea "aptitudini" ar fi bine sa le "exercitati" cu perdea.
Practic, acestia sunt "primii pasi" spre prostitutie
alexandresu a scris:
ati declarata la fel in declaratii?sa facut expertiza ginecologica?s-au luta probe de la fata locului,de pa haine?sa consumat fapta?
Indines:Doar nu a fost vreun viol ce intrebari precipitate ati pus ?
am pus niste intrebari destul de importante,deoarece ea neavand discernant,fiind sub 14 ani,daca era un act sexual vaginal,ar fi fost foarte grav,deoarece clientul s-ar incadra singur in articolul 198 cp.
si tousi,doamna Indines,viol sau nu,trebuie luate toate probele necesare.
Si eu consider ca daca s-ar fi dat atentia cuvenita situatiei,trebuiau recoltate probele stiintifice in conditiile prevazute de lege.
De aceea este posibil ca totul sa se reduca doar la aplicarea unor sau unei amenzi.