avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaiasi

Activitate mihaelaiasi

am un contract de credit in valoare 1600 lei din anul 2008 si de atunci platesc in fiecare luna 130 de lei din luna mai nu am mai putu depune pentru ca am avut niste probleme de sanatate am sunat si leam explicat problema . astazi ma suna si imi spune ca contractul este in curs de executare silita eu totusi vreau sa depun bani fara sa ma execute ei silit . vreau sa precizez ca nu am bunuri mobile sau imobile locuiesc cu parintii . ce sfaturi imi puteti da ? daca au trimis dosarul la un executoriu ce pot face in cat timp trebuie sa depun banii trebuie sa platesc mai mult de 1600 de lei va rog da ti un sfat ?
Va multumesc anticipat!
Discuție buna ziua
am un contract de credit in valoare 1600 lei din anul 2008 si de atunci platesc in fiecare luna 130 de lei din luna mai nu am mai putu depune pentru ca am avut niste probleme de sanatate am sunat si leam explicat problema . astazi ma suna si imi spune ca contractul este in curs de executare silita eu totusi vreau sa depun bani fara sa ma execute ei silit . vreau sa precizez ca nu am bunuri mobile sau imobile locuiesc cu parintii . ce sfaturi imi puteti da ?
Va multumesc anticipat!