avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita va rog ajutati-ma?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita va rog ajutati-ma?

am un contract de credit in valoare 1600 lei din anul 2008 si de atunci platesc in fiecare luna 130 de lei din luna mai nu am mai putu depune pentru ca am avut niste probleme de sanatate am sunat si leam explicat problema . astazi ma suna si imi spune ca contractul este in curs de executare silita eu totusi vreau sa depun bani fara sa ma execute ei silit . vreau sa precizez ca nu am bunuri mobile sau imobile locuiesc cu parintii . ce sfaturi imi puteti da ? daca au trimis dosarul la un executoriu ce pot face in cat timp trebuie sa depun banii trebuie sa platesc mai mult de 1600 de lei va rog da ti un sfat ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 23:54, 6 Iulie 2010
Daca la acordarea creditului nu ati girat cu nimic , decat cu .. salariul si nu aveti bunuri proprii , ce sa va ia ???? .... praful dupa toba !
Nu mai primiti nimic din partea lor !
Bafta multa !
Mergeti la ei si discutati sa gasiti o solutie ca sa nu ajungeti la executare silita. Evitati astfel unele neplaceri ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mihaelaiasi mihaelaiasi am un contract de credit in valoare 1600 lei din anul 2008 si de atunci platesc in fiecare luna 130 de lei din luna mai nu am mai putu depune pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci gabiy08 gabiy08 salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)