avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banci

salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni din cauza ca nu mai am servici . am primit acum o ordonanta de plata care scrie asa ;;; VA ATRAGEM ATENTIA ASUPRA CARACTERULUI DE TITLU EXECUTORIU AL CONTRACTULUI DE CREDIT BANCAR,SEMNAT DE DVS,ASTFEL EXECUTAREA SILITA A BUNURILOR DVS SE VA FACE FARA NICI UN ALT DEMERS PREALABIL.''''''' .. tin sa mentionez ca nu am girat cu nimic si nici nu am nimic pe numele meu .dar la parinti le este frica ca le ia casa. as dori si eu un raspuns daca se poate. va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 21:24, 17 Ianuarie 2011
Creditorii nu pot executa decat bunurile dvs., nu si ale altor persoane ( parinti etc.) decat daca ar fi girat si ei, ceea ce nu rezulta din expunerea dvs. Deci parintii sa stea linistiti.

Daca nu aveti bunuri mobile/imobile sau venituri, creditorii nu au ce executa silit.
Conform legislatiei in vigoare executorul bancar trebuie sa obtina mai intai incuviintarea executarii in instanta.Bunurile parintilor pot fi executate doar daca sunt giranti Cel mai bine ar fi sa discutati cu ei si sa ajungeti la un acord. In definitiv banca vrea banii inapoi, nu bunuri pe care nu la cumpara nimeni...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Girare credit bancar 83tzutzu 83tzutzu Buna ziua, am o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati intr-o problema legata de un credit bancar. Problema sta in felul urmator: o persoana a girat (cu ... (vezi toată discuția)