avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girare credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girare credit bancar

Buna ziua, am o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati intr-o problema legata de un credit bancar. Problema sta in felul urmator: o persoana a girat (cu bunuri mobile si imobile) o alta persoana pentru obtinerea unui credit de la banca, dupa o perioada s-a facut refinantare pentru creditul obtinut, iar girantul creditului a girat si aceasta refinantare. Dupa o alta perioada de timp s-a facut iarasi refinantare numai ca acum girantul creditului si a primei refinantari nu a mai girat si a doua refinantare.
Persoana care a luat creditul nu a pltit si girantul a primit acasa o instintare de la o firma de recuperari datorii conform careia este anuntat ca exista o hotarare judecatoreasca si ca urmeaza sa fie executat.
Acum intrebarea este: daca girantul nu a mai semnat ultima refinantare nu inseamna ca "a iesit" din contractul de creditare, ce s-ar putea face intr-o asemenea situatie pentru a rezolva lucrurile pentru cel care a girat?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
83tzutzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:57, 7 Iulie 2013
Ce hotarare judecatoreasca exista ? Cauttai pe portalul instantei de judecata dac a exista o cerere de incuviintare de executare silit ape numele dvs.
Daca veti ajunge la execuitare silita, puteti contesta in termen de 15 zile, sa dovediti ca nu sunteti parte in acel contract,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog indrumati-ma!!!! andrada1_1ro andrada1_1ro Buna, Am facut o refinantare la [EDITAT1] in 2008, toate bune si frumoase pana nu mi-am mai putut permite plata ratelori( mi-am pierdut job-ul) ....dosarul ... (vezi toată discuția)
Somatie de la executor judecatoresc ramo81 ramo81 as avea si eu o intrebare in legatura cu un contract de credit care a fost refinantat din o alta baca decat cea care la emis si dupa 4 ani imi vine somatie ca ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)