Buna,
Am facut o refinantare la [EDITAT1] in 2008, toate bune si frumoase pana nu mi-am mai putut permite plata ratelori( mi-am pierdut job-ul) ....dosarul meu a fost vandut de catre brd in vederea recuperarii datoriei de aprox 10.000euro cu dobanzile,penalitatile si comisioanele adaugate zilnic si preluat de o firma de "spiridusi" si anume [EDITAT2]. Care ma terorizeaza 24/7 cu executarea silita.... Mentionez ca nu am girat cu nici un bun imobiliar, nu am nici un bun pe numele meu...
as vrea sa stiu care este urmatoarea etapa in conditiile actuale....am cautat si voi cauta mereu calea amiabila,insa deocamdata mi-e imposibil financiar sa fac plata ratelor restante.
V-as ruga sa-mi spuneti ce va urma: procese? Executarea silita a bunurilor familiei?
Se va da drumul la executare silita, se vor executa bunurile mobile, apoi cele imobile , poprire pe conturi si salariu pana la acoperirea prejudiciului.
numai dvs, coplatitorii, girantii raspund pt acest credit. nu executa bunurile familiei, daca nu aveti giranti printre membrii.
in lipsa de bunuri pe numele dvs, va vor pune poprire pe salariu, cand veti avea
Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare.Apoi, dupa ce il cititi, sa rescrieti textul mesajului dsv cu litere mici si nu cu litere mari de tipar, urmand sa stergeti si denumirile societatilor implicate in discutie, astfel cum v-am exemplificat in mesajul citat deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc frumos.
P.S.Stiati ca in internet scrisul in exces, cu litere mari de tipar, echivaleaza cu "a tipa", "a urla"?
Credit neplatit
djxx
am un credit in val de 30000 ron luat in sep 2008 ,coplatitor la acest credit este tatal meu.
creditul este unul de nevoi personale fara garantii mobile sau ... (vezi toată discuția)