avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Activitate vasile2010

Activitate vasile2010

Am dosar de pensionare pentru limita de virsta respins pe motiv ca una dintre aveverinte nu are viza ITM. Am fost la ITM anterior depunerii dosarului si ei mi-au spus ca nu mai e de competenta lor(de 6ani nu se mai pun vize pe adeverinte de grupa, asa mi s-a spus) si ca, Casa de pensie trebuie sa o ia in considerare pentru ca e valabila. Am prezentat acest punct de vedere Casei de pensii care mi-a luat dosarul, dar l-a respins pe motivul prezentat mai sus. Nu inteleg la ce se face referire invocind acest ,,motiv'' si ce vina as avea eu?....Mai precizez ca tocmai am verificat in cartea de munca si dupa incetarea activitatii la acea fabrica, exista o viza pusa de ITM Cluj care certifica valabilitatea inscrierilor facute!!
Discuție somaj
Aveti cumva un raspuns in urma documentelor trimise?
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Somaj
Buna ziua. Am cel putin 3ani si jumatate. Care e procedura ? Multumesc!
Ce sanse am sa atac in instanta o decizie de concediere individuala care nu tine de persoana mea daca in prealabil ea a fost semnata?
Discuție Somaj
Buna ziua. As vrea sa stiu daca beneficiez de somaj in temeiul faptului ca am fost concediat din motive care nu tin de persoana mea? Multumesc!
Buna ziua! As vrea sa stiu daca un agent al politiei locale poate amenda un sofer a carei masina stationeaza intr-o statie de autobuz? Multumesc!
Am urmatoarea situatie: fiul meu are 21ani,a facut un an de facultate(dupa care s-a lasat),a terminat un curs de stilisti+diploma,momentan nu lucreaza si as vrea sa stiu daca are dreptul sa primeasca indemnizatie de somaj?
As vrea sa stiu daca locatarii unei scari de bloc sint obligati legal sa izoleze plaflonul de la subsol?