avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua. As vrea sa stiu daca beneficiez de somaj in temeiul faptului ca am fost concediat din motive care nu tin de persoana mea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasile2010 , utilizator 09:43, 25 Martie 2020
Buna ziua,
Da, daca aveti stagiul minim de cotizare de 12 luni ( mai exact, ati lucrat cel putin 12 luni).
Buna ziua. Am cel putin 3ani si jumatate. Care e procedura ? Multumesc!
Atunci luati legatura cu AJOFM, la telefon/mail...
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a indemnizatiei de somaj? roxi1379 roxi1379 Bună ziua, va rog să ma ajutati într-o problemă mai complicată. Lucrez de un an si jumătate la o fundaţie, iar luna viitoare seful vrea sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj tantrixuti tantrixuti Buna seara. As vrea sa intreb daca cumnata mea, poate beneficia de somaj ? Firma la care lucreaza sa declarat falimentara. Inainte de angajare a fost ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj dupa concediul de crestere copil klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! In curand se implineste termenul de doi ani in care am fost in concediu pentru crestere copil si in continuare as vrea sa beneficiez de somaj, ... (vezi toată discuția)