avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de somaj

Am urmatoarea situatie: fiul meu are 21ani,a facut un an de facultate(dupa care s-a lasat),a terminat un curs de stilisti+diploma,momentan nu lucreaza si as vrea sa stiu daca are dreptul sa primeasca indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:06, 5 Februarie 2011
Nu primeste indemnizatie. Se poate inscrie la agentie ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ºomaj VoiculescuC VoiculescuC Dacă fiul meu care a terminat cursurile unei facultăţii anul acesta a depus dosarul de şomaj în luna Iulie cind primeşte indemnizaţia de şomaj? (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca in cazul unui absolvent studii medii 2009, care momentan lucreaza cu carte de munca dar angajat sezonier, dupa ce ... (vezi toată discuția)