avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ºomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ºomaj

Dacă fiul meu care a terminat cursurile unei facultăţii anul acesta a depus dosarul de şomaj în luna Iulie cind primeşte indemnizaţia de şomaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:22, 15 Octombrie 2012
logic ar fi fost sa primeasca aceasta indemnizatie
1. Inregistrarea absolventilor la Agentia de Somaj se face in termen de 60 de zile de la absolvirea formei de invatamant.

2. Dupa cele 60 de zile, daca nu gaseste sau nu i se ofera un loc de munca, primeste indemnizatie de somaj timp de 6 luni, cate 250 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolventi studii universitare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un absolvent al facultatii de drept promotia 2012 poate intra in somaj. Ca sa fiu mai explicita: daca in ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii somajului stronzzo stronzzo In conformitate cu legea 76 /2002 , art. 17 , 2 (a) , modificata prin legea 107/2004 art. 17 , 4 (a) la dreptul de somaj sunt mentionati si absolventii unei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj proaspat absolvent monahelenus monahelenus Am primit indemnizatie de somaj un an de zile in urma disponibilizarii dupa 10 ani de munca. La data de 28 iulie 2012 am incheiat perioada de ... (vezi toată discuția)