avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj proaspat absolvent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj proaspat absolvent

Am primit indemnizatie de somaj un an de zile in urma disponibilizarii dupa 10 ani de munca.
La data de 28 iulie 2012 am incheiat perioada de indemnizare.
In iulie 2012 am incheiat studiile unui master ( fac. de stat. ). nu apare nici o data.
Facultatea nu ofera documente mai lamuritoare ..exista doar adeverinta pe care scrie ca am absolvit in luna iulie....poate fi si 31 iulie si atunci nu mai aveam statut de somer inregistrat.
Va multumesc

Am incercat sa depun dosar pt primirea indemnizatiei ca proaspat absolvent. Am fost trimisa la biroul juridic....ce probleme pot intampina.

Cel mai recent răspuns: monahelenus , utilizator 19:05, 4 Septembrie 2012
1. Prima data ati beneficiat de indemnizatie de somaj in calitate de salariat concediat.

2. Acum veti beneficia de indemnizatie de somaj in calitate de absolvent.

3. Adeverinta de la facultate nu trebuie sa contina prea multe date decat faptul ca ati urmat cursurile facultatii respective si data (sau luna) in care ati absolvit cursurile.

4. Nu vad a fi un impediment sa obtineti indemnizatie de somaj in calitate de absolvent.

5. Dupa scurgerea celor 60 de zile de la data absolvirii veti primi timp de 6 luni o indemnizatie de somaj de 250 lei lunar.

6. Tineti-ne la curent cu ce se rezolva in cazul dvs.!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc.....sigur va dau raspunsul agentiei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa masterat EDWARD85 EDWARD85 BUNA! DACA AM LUCRAT PE TIMPUL FACULTATII APOI NU AM MAI LUCRAT SI M-AM INSCRIS LA UN MASTER PE CARE L-AM FINALIZAT PE 10 IULIE MAI POT BENEFICIA DE AJUTOR DE ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi studii universitare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un absolvent al facultatii de drept promotia 2012 poate intra in somaj. Ca sa fiu mai explicita: daca in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)