avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate matileanca

Activitate matileanca

Răspuns la discuția Asociația de locatari
Tocmai asta e problema. Ei nu au spus "pa" la acele penalități și au pus penalități la acele penalități de s-a ajuns la suma de 7800 lei in 5 ani. Nu au pus penalități la restanțe ci la penalități. Astăzi au cerut expertiză contabilă pentru a demonstra că acele penalități sunt reale.
Răspuns la discuția Asociația de locatari
Am mai avut un proces în 2012 in care cereau penalizări tot din 2001 in valoare de 4000 lei. Instanța ma obligat la plata penalităților in valoare de 1500 lei, nu 4000 cât cerea asociația. Sumă a fost plătită însă a rămas suma de 2500 care ei au ținut o în continuare iar acum a ajuns la 7500lei. Atât cer acum
Am fost dată în judecată de asociația de proprietari pentru penalități din anul 2001. Acum după ceva termene de judecată am înțeles că este o lege care prescrie plata penalităților la ultimii 3 ani. Aș zice de această lege dar asociația a adus o expertiză contabilă. Mai am ceva șanse cu legea de prescriere!?
va multumesc mult pentru raspuns. deci daca sotul meu pe lunile martie, aprilie, mai a primit salar dar nu i s-au platit contributiile el va putea primi sistemul de inertie. va multumesc din suflet.Sarbatori fericite!!
Buna ziua! sunt insarcinata si nu am lucrat ca sa imi pot lua CCC. In cazul asta am inteles ca sotul meu poate lua 500 lei sistem de inertie si merge in continuare la servici. Problema este urmatoarea. Sotul meu a lucrat din septembrie 2014-mai2015 la o I.I.(interprindere individuala). In mai nu i s-a intrerupt contractul de munca pana acum, dar nu i s-au mai platit contributiile la stat din martie inclusiv. Sotul meu de pe 3 iunie s-a angajat la o alta firma la care lucreaza si in prezent. Am luat legatura cu contabila de la fosta firma care mi-a zis ca i-a depus declaratiile la finanate pana in mai doar ca patroana nu a platit contributiile la stat. in situatia asta sotul meu mai poate luat acel sistem de inertie? sau se poate face ceva ca sa reparam situatia? sper ca m-am facut inteleasa. eu o sa nasc la sfarsitul lui decembrie, inceputul lui ianuarie.