Am fost dată în judecată de asociația de proprietari pentru penalități din anul 2001. Acum după ceva termene de judecată am înțeles că este o lege care prescrie plata penalităților la ultimii 3 ani. Aș zice de această lege dar asociația a adus o expertiză contabilă. Mai am ceva șanse cu legea de prescriere!?
Am mai avut un proces în 2012 in care cereau penalizări tot din 2001 in valoare de 4000 lei. Instanța ma obligat la plata penalităților in valoare de 1500 lei, nu 4000 cât cerea asociația. Sumă a fost plătită însă a rămas suma de 2500 care ei au ținut o în continuare iar acum a ajuns la 7500lei. Atât cer acum
Instanta v-a obligat la plata penalitatilor pe ultimii 3 ani.Restul...pa, sa-si ia gandul.Si in instanta,Asociatia a cerut sa platiti intretinerea si penalitatile pentru perioada.....X,sa zicem.Daca instanta a hotarat ca pana la data respectiva aveti de platit 1500 pt perioada respectiva, restul se sterg.Aveti grija sa fiti la zi cu intretinerea curenta astfel incat sa nu va mai calculeze si alte penalitati...si sa va dea in judecata.Sa fiti sigura ca de la proces pana acum nu ati mai avut penalitati!
Tocmai asta e problema. Ei nu au spus "pa" la acele penalități și au pus penalități la acele penalități de s-a ajuns la suma de 7800 lei in 5 ani. Nu au pus penalități la restanțe ci la penalități. Astăzi au cerut expertiză contabilă pentru a demonstra că acele penalități sunt reale.
Datorii intretinere
Elena_49
buna ziua
am avut o datorie foarte mare la intretinere, din care am platit jumatate si mai am jumatate de plata.
problema este ca desi am inceput sa platesc, ... (vezi toată discuția)