avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate ainotna

Activitate ainotna

Discuție Jigniri
Buna ziua , as vrea sa stiu si eu daca exista posibilitatea de am da sotul (in curand fostul sot) in judecata pentru toate jignirile adresate aproape o viata (suntem casatoriti de 26 ani). In ultimi 7 ani si jumatate comportamentul lui a lasat de dorit din toate punctele de vedere , practic de atunci sa terminat totul mai putin jignirile adresate mie (si nu numai mie , surori mele , mamei mele , prietenelor mele ) si domiciliul comun , tot timpul indiferent de ceea ce faceam si cum faceam , nimic nu era si e bine. Am rugamintea sa i-mi spuneti parerile dumneavoastra , sa-mi spuneti daca pot sa depune ca proba inregistrari audio , mentionez ca inafara de copii (majori care au asistat si asista la comportamentul lui dar care nu pot fi martori) am o prietena care a auzit expresiile lui in timp ce vorbeam cu ea la telefon , pot sa o citez ca martor?? se pedepseste maltratarea psihica in tara noastra ? ? in ce conditi pot sa cer despagubiri morale ? Mulumesc
multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua , as vrea sa stiu daca pot cita copii ca martori in procesul de partaj ? (copii mei care au 25ani si respectiv 23 ani ) . Va multumesc.
Multumesc pentru sfat , am sa invat si sa scriu , omul invata toata viata si tot mai ramane ceva de invatat , oricum multumesc celor care mi-au scris , va doresc sanatate si sa auzim de bine
DOMNULE ALEXANDRESCU multumesc pentru ca mi-ati atras atentia ca am gresit cand am scris dar cred ca ar trebui in privinta asta sa vedem "barna din ochiul nostru " nu a altora , stati linistit nu o sa fiu dus cu "mandat de audcere la tribunal , insotita de doi "politai" ", in legatura cu ce credeti nu ma intereseaza (am vazut ca va "aratati" rautate-a ne stiind exact despre ce e vorba , iertati-ma )
asta e , nu am spus ca e o fapta minora sau majora , nici macar nu am facut referire la ce s-a intamplat atunci decat vag (in mare , in cateva vorbe pentru ca nici nu am voie sa dau amanunte), cine a inteles bine cine nu iarasi bine , sa fie toata lumea sanatoasa , iar eu am vrut un raspuns (chear daca stiam care este acela) pe care l-am primit de la persoane autorizate si pentru care multumesc . Va doresc o zi buna si sanatate , sa auzim de bine :)
Stimate Domnule RADU nu caut sa ma justific si nu am facut nimic ilegal asa cum spuneti dvs., "nu cautati sa va justificati un act ilegal , prin asemenea motivari puerile", nu ne jucam cu vorbele , iar in legatura cu problemele care au existat si exista nu cred ca o sa fie rezolvate vre-odata, in ROMANIA nu se vrea .Tocmai de accea nu mai vreau sa particip , nu mai vreau sa se solutioneze nimic (sa solutioneze cei in masura care isi iau lefurile degeaba), nu mai i-mi pasa ce se intampla (asa cum ati spus si dvs .) unul singur nu poate face nimic, noi toti trebuie sa facem ceva dar cred ca suntem prea lasi (scuzatima nu vreau sa jignesc pe nimeni , este doar constatarea mea) , Va multumesc
scuzat-ima nu am "remuscari", i-mi pare rau ca m-am lasat folosit (chear daca persoana in cauza merita sa fie pedepsita pentru ce a facut unor t ..... i care au suferit , sau sufera din cauza ei,) eu consider ca la ceea ce se face/intampla in ROMANIA aceasta "fapta "a persoanei respective e "minora " , de aceea vreau sa las in urma tot ,iar daca ghear e vinovata sa o "descopere persoanele acelea grozave care sunt platite din bani nostri" , acum intelegeti? nu pot sa spun mai mult , va consider persoane intelectuale si i-mi place sa cred ca ati inteles despre ce e vorba in acest caz , va multumesc
Stimate domn nu l-am bagat si nu a stat la inchisoare din cauza mea , acum daca-mi sustin declaratiia pe care am dat-o ar putea sa stea la inchisoare , deaceea nu mai vreau sa stiu absolut nimic , iar in legatura cu inscenarea am fost si eu si respectiva persoana folositi / fraieri , asta e cind crezi tot ce ti se spune .............
eu am fost martor la ce sa intamplat atunci si tocmai de aceea nu mai vreau sa i-mi amintesc nimic mai ales ca a fost o inscenare a "unui domn care lucreaza in politie "care s-a folosit de mine pentru a face rau altora , iar eu chear nu vreau sa fac parte din aceasta mascarada ieftina, sa se descurce domnul respectiv , daca tot ia trebuit 5 ani ca sa ajunga cu acest dosar in instanta , nu am dosar eu si nici nu am primit alte citati pina acum , eu am calitatea de martor principal , si pentru ca tot spunea cineva de morala chear daca "prezenti"din dosar ar merita sa fie pedepsiti , eu nu vreau ,(asta e , acum gindesc altfel nu ca atunci cand m-am lasat fraierit/folosit), in plus ar trebui sa am protectie ca martor , (seamana putin cu ce se intimpla la americani in unele cazuri dar noi suntem in ROMANIA UNDE ORICE E POSIBIL) Va multumesc pentru sfaturi si astept si altele , o zi buna tuturor
Ce lege ma obliga sa ma prezint la tribunal in calitate de martor intr-un dosar (proces) care abia acum a ajuns la tribunal dupa 5 ani , mentionez ca atunci cind "am dat declaratia "ca martor eu aveam in jur de 18 ani si declaratia a scris-o un militian -politist si eu am semnat-o , egzista vre-o lege care ma poate obliga /pedepsi daca nu ma prezint la tribunal in calitate de martor principal (am uitat sa mentionez sunt martor principal si uni politisti si-au luat lefurile pe spatele meu fiind flolosit , eu find un credul), in acest dosar eu ar trebui sa am asigurata protectia martorului , ceea ce in ROMANIA NU EGZISTA din cate stiu eu, am uitat sa specific ca am fost cautat de un politai de la circa de cartier sa dau declaratie ca am primit citatie pentru prezentarea la TRIBUNAL B. si care mi-a spus (amenintator) ca daca nu ma prezint o sa fiu amendat cu 5000lei (50mil).As vrea sa stiu si eu parerea dumneavoastra si daca egzista o lege care sa ma oblige in calitate de martor principal (fara mine nu mai egzista proces sau gresesc ?)sa ma prezint la tribunal ?(eu nu mai vreau sa am de a face cu acesti "domni"si-au luat laudele si sal pe spatele meu , dpmdv nimeni nu ma poate obiga au trecut 5 ani, lor le-a trebuit 5 ani sa faca un dosar sa ajunga la tribunal tot ei sa mearga de martori ) Va multumesc