Conform Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, articolul 66 prevede ca minim 6 saptamani din perioada concediului de maternitate, intreprinderea va trebui sa plateasca pe langa cei 85% (concediu de maternitate) si o compensatie de15% din brut. Daca intreprinderea la care lucrez are un alt contract colectiv de munca in care nu este stipulat acest lucru, mai primesc acea compensatie de 15%?
am citit ca concediul pentru cresterea copilului se acorda, la cerere, oricaruia dintre parintii copilului daca o perioada de 12 luni in ultimul an, anterior datei nasterii copilului, a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit. eu sunt angajata din data de 13 iulie 2009 si ar trebui sa nasc in data de 10 septembrie 2010. din data de 10 august 2010 as dori sa intru in concediu prenatal. mentionez ca in februarie anul acesta am avut 2 zile de concediu medical. intrebarea mea este: beneficiez de concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului sau nu , in conditiile in care am avut cele 2 zile de concediu medical pe parcursul celor 12 luni? daca intru in august in prenatal mai primesc acea indemnizatie?